Să ne fie rușine, Dinu Patriciu?

Dragă Dinu, am citit la amicul Tiberiu că managerul Cornețeanu și șefii editoriali Cartianu și Ciocăzanu s-au aruncat în gol de la geamul holdingului „Adevărul”. Obae completează că asta s-a întîmplat pentru că, dragă Dinu, i-ai fi reproșat lui Cornețeanu că s-a luat de SRS, finul matale, în comunicatul prin care îi înfierează pe cenzorii noștri de la Acces Press. Dragă Dinu, nici nu știu ce să zic. Dacă nu e păcăleală de 1 aprilie, înseamnă că e pe bune. Iar dacă e pe bune, iar nu știu ce să zic. Nasol. A, și ar mai fi ceva: dragă Dinu, dacă ai ocazia să vorbești cu Fumurescu să nu mai scrie prostii?

P.S. La 12, Cartianu și Ciocăzanu și-au anunțat demisiile în ședință de redacție. Deci e pe bune.

14 răspunsuri to “Să ne fie rușine, Dinu Patriciu?”

  1. baby jane Says:

    cataline daca vrei sa inteleleaga si Dinu Patriciu ar trebui sa scrii asa:

    Са-ци фие рушине, Дину Патрициу! cu caractere chirilice

    sau direct in rusa,

    Вам должно быть стыдно Дину Патрициу!

  2. Mary Says:

    aham.. deci nu sunteti ai lu’ patriciu. sau sunteti si asta-i o diversiune? tineti oamenii in stare de incertitudine si nu mai poate lumea sa fie sigura sub care mogul stati. tz tz tz. nu vreti voi mai simplu sa-l faceti avansati pe andrici de la creditor la mogul? sa ne fie si noua clar, ca si asa avem probleme. vorbiti cu el sa-si faca trust, sa mai lase bursa aia, ca si asa e vai de ea.

  3. enake Says:

    Daca te ai asa pe bune cu conu Costake de ce nu ii sugerezi sa ii angajeze pe Vasiliu, Vulpe, Stanca, Buscu & Co? Mai bine ca astia nu poate nimeni sa-i livreze un faliment la cheie in tara asta! Mai au putina treaba cu ANAF/DNA si se elibereaza. Sau dimpotriva.

  4. Marian Says:

    Cum??? Sinteti cu Patriciu??? Ce dezamagire. Si atunci de ce ati plecat cu atita alai?

  5. varu' Says:

    „Marian” e de fapt „Maria”. Ca si „Miha” are misiunea sa spuna pe toate blogurile ca Access Press nu a facut o marlanie mare cat Casa Scanteii prin interzicerea la vanzare a lui Kamikaze si ca revista e a lui Patriciu. Permite-mi sa le dau o muie!

    • baby jane Says:

      bai vericule da tu te spurci asa cu oricine? n-ai si tu niste standarde cu privire la locurile de introducere ale obectului pretios?

  6. mihaibeltechi Says:

    http://absurdistansubfalduritricolore.wordpress.com/2010/04/01/costache-patriciu-centreazafiul-lui-dinu-boxeazacorneteanu-demisioneaza/

    in rest,Patriciu nu are caracter, nu are rusine, are numai interese si poarta o frica teribila de marele papusar de la Kremlin care l-a repartizat in rolul de mare om de afaceri,el fiind in fapt un biet amarit cu manecute de contabil care trebuie sa dea raportul jupanului FSB la rubla, la copieca.

  7. soacra lu' geoana Says:

    Din cate vaz io daca-mi pun ochelarii, o gasca de jurnalisti pleaca de la „ziarul quality numaru’ unu din Romania”. Baieti, ce va faceti daca in miez de noapte auziti batai timide in usa redactiei? Si nu e iepurasu de Pasti! E echipa quality fugita de acasa cerand azil politic la voi! ca doar e vina voastra, ca voi le-ati insuflat acest dor-de-fuga de moguli…!
    Hai, fuguta fuguta la IKEA sa mai luati niste birouri, scaune si ceva scrumiere….sau si mai bine ..ia sa le aduca ei…!

  8. ovidiu Says:

    as zice k acu e momentul prielnic pt o curatare in mass-media , acolo unde se vrea si se poate pt ca o sa fie fara balci, tv-urile n-or sa bage in seama si cred k doar vreo 2 ziare o vor face deci e pe silent mode;)

Lasă un comentariu