Fumurescu, acest Bulă la psiholog

Acum vreo lună, Bușcu s-a repezit să anunțe că PD-L va finanța Kamikaze. Nu a trecut nici o săptămînă și deja eram plătiți de Voiculescu. Între timp, însă, nici Vîntu nu stătea deoparte, cel puțin după unele bloguri care dădeau drept sigură informația că SOV ne plătește în secret să-l înjurăm. Azi, am schimbat iar mogulul. De data asta e Patriciu. Și mîine abia iese pe piață al treilea număr al nostru, deci s-ar zice că nu am stat degeaba în timpul ăsta: am dat trei numere la patru moguli. Atîta priapism jurnalistic mai rar vezi, chiar și în presa de la noi. Ceea ce-mi aduce aminte de un banc cu Bulă. Vi-l spun, pentru că e foarte relevant pentru situația de față: Bulă, elev de gimnaziu, își îngrijorează părinții, care-l cred obsedat sexual. Așa că-l duc la psiholog. Aici, lui Bulă i se pune în față o figură geometrică. Un pătrat. Psihologul îl întreabă pe Bulă ce vede și ăsta micu’ spune, direct (atenție, urmează limbaj cu licență poetică): „o pizdă”. Psihologul trece la a doua figură geometrică, un triunghi. Bulă: „o pizdă”. A treia figură, un cerc. Bulă: „tot o pizdă”. Psihologul: „Bulă, atenție, îți voi mai prezenta o figură geometrică, ultima, vreau să te uiți cu atenție și să-mi spui ce vezi”. Apoi îi bagă în față un romb. Bulă se uită, atent, clipește, se uită la psiholog, se uită la figura geometrică, iar la psiholog, deschide gura și rostește, calm: „Dom’ doctor, dom’ psiholog, eu cred că sînteți obsedat sexual”.

Așa și Fumurescu antropologul: pe unde se uită, vede numai moguli. Era cel mai simplu dacă se uita pe frontispiciul revistei și citea, că scrie clar acolo, „FĂRĂ MOGULI”.

P.S. Am aflat din presă de comunicatul Adevărul Holding și nu pot ști care sînt motivele care stau în spatele deciziei de a-l face public. Nu pot, însă, decît să salut o decizie corectă, chiar dacă aparține unui trust de presă deținut de Dinu Patriciu.

Reclame

3 răspunsuri to “Fumurescu, acest Bulă la psiholog”

  1. soacra lu' geoana Says:

    In ziua de azi trebe sa ai grija pe cine saluti! Si mai ales la cine te saluta…azi buna ziua, maine hai noroc, dupa se infiinteaza la usa ca vrea o cana de ulei, pompa de bicicleta, o ceasca de zahar, trei oua sa ii ajunga pentru pandispan, tigari, bautura si la urma cere bani imprumut! Asa si cu Patriciu asta, nu poti sa stii!

  2. Prepeleac Says:

    Va rog io, dati-i un numar si lui Bobby Paunescu. Ca si el e mogul mic!

  3. Să ne fie rușine, Dinu Patriciu? « prisacariu Says:

    […] nu știu ce să zic. Nasol. A, și ar mai fi ceva: dragă Dinu, dacă ai ocazia să-i vorbești cu Fumurescu să nu mai scrie […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: