Unde-a ajuns săracu’ Boc…

Să fure microfoane de la reporterițe, acolo a ajuns. Păi, nu era mai bine în campanie, cînd plătea ca să nu i se pună microfoanele alea în față? Și nu numai el, să ne înțelegem, ci și ăilalți, de la alelalte partide. Culmea e că totul e cît se poate de democratic: șpaga din campanie a funcționat doar la unii, adică a avut efect numai în cazul celor care au cîștigat alegerile, în timp ce ăia din opoziție se chinuie să camufleze sumele alea de „publicitate electorală” prin bugete ca să nu dea prost la Autoritatea Electorală Permanentă.

Nu am înțeles nici inflamarea CTP-ului, care compară gestul lui Boc cu ocuparea televiziunii în ’89. Păi, dacă era așa, nu-l vedeam acum pe Răzvan Dumitrescu făcîndu-și autocritica în fața poporului și dîndu-l pe SOV în gît, că l-a forțat să mănînce praf de rahat stelar pe niște sume astronomice, în timpul celor două ore (ale lui, ale lui Dumitrescu) de program zilnic?

Mă repet, poate nu m-am făcut înțeles, pe undeva: periculos nu e cînd Boc smulge un microfon, ci cînd Boc (sau orice altul aflat la putere) nu e nevoit să facă asta. Pentru că asta înseamnă că lesa purtătorului de microfon e destul de scurtă. Dar nu e cazul acum.

Reclame

21 răspunsuri to “Unde-a ajuns săracu’ Boc…”

 1. Mary Says:

  mie mi s-a parut ca a fost un trucaj treaba asta cu smulsul microfonului. eu cred ca trebe analizata filmarea si descoperit pixelu’. pui si tu un post/anunt dupa ce afli pe surse cand se da la tv o emisiune pe tema asta?
  ps: cred ca ai un „nu” in plus in ultimu paragraf, dupa paranteza

  • prisacariu Says:

   nu, acel „nu” de după paranteza din ultimul paragraf nu e în plus. ideea e că, atunci cînd boc NU smulge microfoane, e cocoloșit de presă. ceea ce nu-i bine. așadar, faptul că le smulge e de bine

 2. Mary Says:

  eu credeam ca e grav ca a ajuns pana si micul boc sa devina agresiv pentru ca nu prea e lasat sa zica chestii. nu de aia l-a smuls? jelea ca n-au lasat-o pe muntean sa vorbeasca si ea la telefon cu dumitrescu.
  trebuia sa scoti „nu”-ul. in felul asta pareai ca-i iei apararea lu’ boc si-atunci era si mai clar. sunteti niste portocalii!

 3. Popa Says:

  L-a traumatizat Boc ăl batîrn. L-a cam năucit cu oul, că a dat răzbit şi prin surprindere, ca un ninja. I-o fi fost frică să nu-l pălească şi aia cu microfonu-n ţeastă.

 4. KAKA MIZE Says:

  Ce aveti dom’le cu Pitibocu’? Basescu il bate si-l trimite dupa tigari,Udrea il trimite sa-i ia tampoane si sa duca gunoiu’,prin tara il pun aia la coasa si taiat de lemne,copiii ailalti il polecreste si-i lipesc ciunga in par,cit sa mai rabde si el ?!Mai luati-l si voi pe la redactie,dati-i culori si niste foi de hirtie,purtati-va frumos cu el,poate ii piraste pa derbedeii aia de Berceanu si Videanu,ca sa nu va mai chinuiti voi cu investigatiile.Sau o piraste pe Udrea,cica l-a prins Basecsu cind se uita pe gaura cheii la aia cind facea dus,he,he, ‘aide ca stie multe piticu’,puneti-l sa verse tot:)

 5. baby jane Says:

  Prise, la rubrica „toarna-ti vecinii melteni” scrieti voi sau cititorii vostri kamikaze?

 6. popateapa Says:

  Încercarea de a lua în râs gestul lui Boc,e îngrijorătoare.Nu vedeţi probabil pericolul „dictaturii luminate”spre care ne îndreptăm.De la „ţigancă împuţită” precedat de confiscarea telefonului,până la acest microfon smuls,şi lăudarea presei locale care este mult mai obedientă faţă de guvernanţi,totul mă face să mă găndesc la timpuri întunecate pe care le credeam depăşite.În curând, aceşti PDL-işti lipsiţi de simţul modestiei, îngâmfaţi şi nesătui,vor prelua şi conducerea TVR,şi conducerea senatului)nu că aş fi mare iubitor de Geoană)şi vom ajuge la acel partid stat pe care l-am blamat atât şi de care am sperat, că am scăpat în 1989. Mulţumesc caă a-ţi citit, popateapa.wordpress.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: