RTV întărește statul cu banii pesedistului Negoiță

Că pesedistul Negoiță (mă rog, unul din frații Negoiță) e un evazionist e deja de notorietate, omul are dosare la Fisc, pe la parchete, i s-au pus sechestre etc. Și foarte bine, să funcționeze statul, să facă rost de bani pentru pensii și salarii.

Că același stat, pe de altă parte, era luat la mișto de SOV – care-i cerea să se întărească –  iarăși e știut.

Și, în fine, că Realitatea TV a stat cu impozitele neplătite și acum e acuzată de evaziune fiscală este, și ăsta, un fapt public.

E, taman în condițiile astea, justițiarii virgini de la Realitatea sar cu prompterele, orificiile bucale și indignările morale pe Negoiță și-l siluiesc cu îndîrjire că a dat țeapă statului. Păi, bre, purilor care sînteți voi, nu vreți să-i dați un exemplu lui Negoiță și să vă plătiți impozitele mai întîi? Și după aia, după ce întăriți statul făcut zdrențe de SOV, scuipați și pe Negoiță că nu-și plătește dările.

Reclame

14 răspunsuri to “RTV întărește statul cu banii pesedistului Negoiță”

 1. andu Says:

  priscariu,trebuie sa-ti faci norma saptamanala prescrisa de ANAF?iti sta bine ca trompeta de serviciu.tine-o tot asa!

 2. alex Says:

  Bai cataline, da mai poti? Pe bune. Te intreb ca prieten. Ca prieten baut ce si-a propus sa nu raspunda la zilnicele tale „constatari”. Pe bune. Exact ca prieten intreb. Mai poti?

 3. barca lu'goe Says:

  Andule,ma’ baiatule,da’ tu nu poti dormi de grija lui Catalin?Vezi ca si animale mai nobile au avut de suferit pe chestia asta.Si tot e mai bine trompeta de serviciu decit lingau ocazional.Parerea mea.

 4. baby jane Says:

  of prise, cate rautacisme :). cred ca ai rabdat multe in aia 4 ani…

  de ‘se esti ‘lau?

 5. bard Says:

  in china esti executat si daca furi chitante pentru tva,noi ii facem parlamentari.iar ziaristii sunt persiflati.romania,frate!

 6. andu Says:

  @barca lu’goe – sa stii ca si trompeta tot la gura ajunge 😉

 7. Mary Says:

  Prisacariu, eu nu iau partea irealitatii, ca tin cu tine, da’ vezi ca nu reiese de nicaieri ca Negoita a dat teapa statului, ci ca a donat ca tembelu peste plafonul legiferat. Acuma, ca nu vine statu’ roman – senzational de eficient de altfel – sa confiste ce-i in plus, e alta poveste.
  ps: pe mine negoita asta ma induioseaza. uite ce fatza de mascota are saracu’… mascota pesede. chiar asa, voi aveti o mascota a ziarului?

  • prisacariu Says:

   pai, RTV a zis că banii ăia trebuie confiscați de stat, ăia care depășeau plafonul. ceea ce e corect: ce depășește plafonul trebuie confiscat. si, b) negoiță a dat țeapă statului în alte chestiuni

 8. Mary Says:

  pai da. statu e prost. si da, negoita a dat teapa in alte situatii. acuma zici deontologic si o-ntorci jurnalistic. 🙂

 9. Mary Says:

  inteleg ce zici. am vrut si eu neaparat sa ma iau de tine, ca vad ca fanii echipei adverse sunt cam inceti si nu reactioneaza. ceea ce ma face si mai convinsa de faptul ca ai lor or fi mai inteligenti decat ai altora [nu neaparat ai kmkz], insa cu siguranta is cam „usori” in raport cu-ai vostri.

  ps: cum te-o fi dus capu’ la combinatia aia… 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: