O să fiu coleg cu Turcan

Nu, nu mă angajez la Cotroceni. Și nici el la Kamikaze. Dar am putea fi colegi de breaslă, totuși, chit că într-un sens ceva mai larg. O fi mai bun Turcan decît Turcescu? Cică s-ar cam pricepe la comunicare, a lucrat și la BBC, s-a școlit prin State. Și poate înțelege chiar mai bine decît Turcescu ce caută SOV în Moldova. Sau așa lasă să se înțeleagă CV-ul lui, în care scrie că a avut o bursă în UK terminată cu teza „Russian and Romanian Public Diplomacy in Republic of Moldova. A case study on the impact of ideological media framing”. Habar n-aveam. O fi bine, o fi rău că Turcan ar putea fi șeful TVR?

Reclame

5 răspunsuri to “O să fiu coleg cu Turcan”

 1. barca lu'goe Says:

  Si,practic,problema care-i?Ca vei fi(eventual)coleg de breasla cu el,sau ca el va fi(eventual)sef la TVR?

 2. barca lu'goe Says:

  Aha,acum e limpede.Si ,oricum,chiar daca vine Turcan,chiar daca nu vine(la TVR,off course)nu cred ca se schimba ceva prin curtea noastra:nici salariul minim pe economie,nici punctul de pensie,nici amenzile si nici macar flacara violet.

 3. barca lu'goe Says:

  Apropò:pe vremuri eram fan AC.Intre timp mi-a mai trecut.Imi place KMKZ.Dar doar on-line.Se aude ceva cu abonamentele ptr.strainatate-mai sunt si „capsunari”alfabetizati-ca dupa cum merg treburile,de 10 ani eu vin doar in concediu.

  • prisacariu Says:

   asta e o întrebare bună cu abonamentele în străinătate, mai ales că nici nu știi ce pierzi dacă nu ai revista pe hîrtie. promit să mă informez, te țin la curent

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: