Gregoar bușculează AC

În stilul lui frust, Grigore Cartianu îi trage o smetie Academiei Cațavencu. Și, prin ricoșeu, lui Doru Bușcu, eminența cazată în Dorobanți a revistei. Povestea e știută: rețeaua de distribuție a lui Vîntu cenzurează Kamikaze, așa că Adevărul amenință rețeaua de distribuție cu represalii dacă nu încetează cenzura. Iar Grigore face un mic pas simbolic înainte și amenință și el cu cenzura: nu va mai cumpăra AC pînă cînd rețeaua de distribuție a lui Vîntu nu va decide să reia vînzarea Kamikaze la chioșcuri.

Altădată, Bușcu ar fi zîmbit, superior, la textul lui Grigore, ar fi făcut glume în redacție, și-ar fi amintit că actualul redactor-șef de la Adevărul i s-a prezentat lui Coelho (care a vizitat redacția Evenimentului zilei acum patru ani, cînd Cartianu era adjunct acolo) cu formula „Je suis Gregoire”, apoi ar fi trecut mai departe. Acum, însă, Bușcu nu poate trece mai departe. Pentru că acum nu mai zîmbește. Nici măcar neutru, darmite superior. Iar după rînjet nu poți trece mai departe.

Sigur, Doru Bușcu mă poate contrazice scriind un text creativ-inteligent-cu umor, în care să-i răspundă lui Cartianu. Dar cred că nu-l lasă Vîntu.

Reclame

12 răspunsuri to “Gregoar bușculează AC”

 1. VanGhelie Says:

  haios Gregoar. da nu prea-l ajuta nici fata si nici renumele

 2. daniel Says:

  AC in sus, AC in jos… parca sunteti la gradinita… tati, tati… uite ce mi-a facut AC, tati tati si cartianu zice ca AC sunt nesimtiti…

 3. xyz Says:

  cum comentezi asta? http://www.contrasens.com/2010/03/31/kamikazeeeefaaassssss.html

 4. dadatroll Says:

  Mey daca tu vrei sa vinzi bomboane dela mine acasa si eu nu te las aiai cenzura?

 5. k Says:

  ba, da mai ho ma-n p*la mea. vezi de treaba ta /…/

 6. k Says:

  nicio problema. scuze pentru forma. cat despre publicarea in intregime, nu e importanta. ca nu pentru public am scris. pentru tine, ca idee. bafta!
  (pe-asta chiar nu tre’ sa-l aprobi)

 7. dadatroll Says:

  Mai spart. Hai sa zicem cam o editura. Si vine la mine Emil Ciocan sai public o carte si io public. Si dupa aia vi tu decare na auzit nimeni ei eu nu vreu sa tio public. Astai cenzura dupa parerea ta? Ca cartile se pot citi nuca bomboanele.

  • prisacariu Says:

   bre, înțeleg că faci pe tîmpitul, deși nu ești. dar, uite, pentru că îmi ești simpatic, mai zic o dată: problema nu e că nu distribuie ăla „kamikaze”, ci că au descoperit că nu vor să vîndă după ce deja au vîndut două numere. asta abia în al doilea rînd. că, în primul rînd, rețeaua lu’ pește, acces press, poate să vîndă pe cine vrea ea, dar numai dacă renunță la gratuitățile de la primărie. dacă nu renunță, înseamnă că face și un serviciu public, că de aia primește gratuități publice. pricepi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: