COMUNICAT: Redacția „Kamikaze” s-a spart

S-a spart de rîs citind comunicatul ghiduș al Acces Press / Grupul Editorilor și Difuzorilor de Presă SA, intitulat „Șantaj de presă privind distribuția gratuită revistei a Kamikaze“. Pentru o corectă și completă demascare a celor ce ne-au cenzurat, facem următoarele precizări:

 1. Revista „Kamikaze” nu are relații comerciale nemijlocite cu Acces Press. Revista „Kamikaze” este încredințată spre vînzare unui distribuitor general, în persoana juridică a domnilor Tutun și Ziare SRL. Așadar, nu aveam ce comisioane să eludăm, ce șantaje să șantajăm și ce negocieri să negociem.
 2. Cît despre „tinerii și lipsiții de experiență salariați de la Kamikaze“, precizăm că doamna Liliana Spiridon, administrator la GEDP SA, are dreptate: tinerii „Kamikaze” sînt lipsiți de experiență într-ale șantajului și comisioanelor, și nici nu vor să acumuleze. În plus, nu sîntem salariați, ci patroni.
 3. Le mulțumim colegilor de la Adevărul Holding pentru solidaritate și ne simțim datori să îi dezamăgim pe cei care au insinuat că revista „Kamikaze” ar fi finanțată de Dinu Patriciu. Precizăm că nimeni din conducerea Adevărul Holding nu ne-a făcut vreodată vreo propunere de finanțare, preluare, cumpărare, sponsorizare, rafinare. Să le fie rușine, Dinu Patriciu!

Redacția Kamikaze

Reclame

14 răspunsuri to “COMUNICAT: Redacția „Kamikaze” s-a spart”

 1. baby jane Says:

  eu v-am gasit si v-am cumparat. doar pe voi 🙂

 2. baby jane Says:

  Cataline, zi-i tu lu Manzy la multi ani! Ca io nu vorbesc cu el! Si nici el cu mine!

 3. baby jane Says:

  ba cica e pe 31 martie. adica azi. vedeti ca evita sa dea de baut!

 4. mantzy Says:

  de unde stii ce branza am eu, babeto? 😛

 5. Mary Says:

  hm. e ziua mantzogului. sa-l purtati sanatos. acuma trebe sa-i faceti buletin. inca un pic si poa’ sa bea si el o bere legal.
  however, eu am fost pe teren. 3 chioscuri accespress in zona. n-aveau. insa am impresia ca astia au apucat sa faca training cu vanzatorii pentru ca am avut parte de raspunsuri in felul urmator: „n-avem.. numa’ catzavencu”, „pe aia nu, da’ va dau catzavencu”, „nu donsoara, noi nu mai tinem…da’ are peste drum” [ma rog, cre’ ca asta din urma a chiulit de la training si era fan kmkz, peste drum fiind un chiosc nonaccespress].
  PS: kds ljghafl kdfjnvdaf !!!

 6. Andrei Says:

  Sa-mi bag si sa-mi scot toate cele in Acces Press-ul lor, pe toata Soseaua Giurgiului n-am gasit un ghiosc de la care sa cumpar. In zona Tei la fel (cat am umblat).

  La metrou la Eroii Revolutiei nenea de la Acces a fost tare. „N-avem domne Kamikaze ca Acces Pressu’ e a lui Vantu si nu ne lasa sa o mai vindem.”

  Pan` la urma n-am ce face da tre sa intru-n Gypsy(City) Mall ca poate o gasesc p-acolo la vreun market ceva. Mor cu ei de gat.

 7. gaboo Says:

  …tot batranii…! (adica domnul Petre Tutea)

  ”…Kamikaze Excelsior”!

  si nu ma entuziasmez, sa stiti…!

  He-he!

 8. unu Says:

  Ba, sunteti tari, de fapt mult mai tari decat aia de la care ati plecat. Patriciu n-are bani pentru voi. Poate va cumpara Stefan Lungu ala de la Econews ca tot cica e poponar dupa cum zice Mantzy. Va citesc si va cumpar si de cand ati aparut, dau dracu catavencu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: