Menage a trois cu Ana, Gheorghe si Ana

Vladescu nici nu stie ce comunicator a pierdut, dupa ce l-a dat afara pe Gheorghe (sau dupa ce Gheorghe si-a dat demisia ca sa nu fie dat afara). Sigur, cit a stat la Finante, Gheorghe a reusit sa buseasca o masina din spate si un site (al ministerului) din fata, de i-a invinetit home page-ul celui din urma. Ceea ce, sa recunoastem, e cam mult, chiar si pentru Vladescu. Totusi, sa nu pierdem din vedere ideea enuntata: ministrul nici nu stie ce comunicator a pierdut. Ieri, de exemplu, Gheorghe i-a dat un interviu Anei. Dupa care i-a dat un interviu si Anei. Prima se lauda pe facebook ca interviul ei inseamna „primele declaratii ale lui Andrei Gheorghe dupa plecarea de la Finante”, a doua isi numeste interviul „exclusiv”.

Va dati seama, domnule Vladescu? Vasazica, omul asta, Gheorghe, a dat doua interviuri in acelasi timp, insa diferite, publicate in ziare diferite, dar fiecare e asumat ca exclusivitate de catre Ana care l-a luat. Angajati-l, va rog, pe Gheorghe inapoi, fie si cu un sfert de norma. Nu de alta, dar daca somer a reusit performanta asta, va dati seama ce poate dupa semnarea unui (nou) contract?

Reclame

2 răspunsuri to “Menage a trois cu Ana, Gheorghe si Ana”

  1. baby jane Says:

    tipic frate: Gheorghe este omu care se pricepe la fix nimic. A frecat duda o luna intr-un minister si acum e super-expert si in chestia asta. Ma gandesc ca ar putea sa scrie si o carte…s-ar gasi cateva ane s-o cumpere.

  2. nicu vacarelu Says:

    e ok interviul ..
    parerea mea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: