Zoso, nu e frumos, sa nu mai faci!

Draga Zoso,

Te rog sa-ti cer iertare domnului Doru Buscu! Public si fara intirziere! Crede-ma, asa un afront ca cel pe care tu ai avut tupeul sa-l comiti la adresa domnului mentionat nu se iarta. Pai, cum poti crede tu ca un vierme ca mine poate sa fie chiar si al doilea EL, chiar si o copie, poate nereusita, a celui invocat? Nu, el e unic, draga Zoso, chiar nu ai priceput atita lucru? Maturitatea pe care o dobindesti pe ponton (sau poate chiar la spa, ca nu numai Geoana o fi avut nevoie de relaxare, ma gindesc), dupa vinzari succesive, sau complexitatea gindirii (venita la pachet cu o sedinta de consiliu de administratie intesata de sindicalisti mai bogati decit angajatii unei intregi ramuri industriale la un loc) nu au nimic de  face cu elanul unor pusti beti sau cu betia unor elani pusti sau cu elanul unor bete pusti (ca nu mai tin minte exact cum s-a exprimat inegalabilul intr-un interviu luat de un fost redactor-sef de la „Cotidianul”). Te rog sa pricepi, da? Si sa nu mai spui niciodata lucruri asa urite despre mai sus pomenitul. Sau, pe scurt: in primul rind, nu poate exista un al doilea ca el. Si, chiar daca, prin absurd, ar exista, eu nu m-as ridica la asemenea inaltimi rarefiate, unde doar inteligenta pur-diamantina si naveta Discovery mai pot ajunge.

Te pup, draga Zoso, si te rog inca o data sa nu mai vorbesti asa urit despre stim noi cine!

Reclame

19 răspunsuri to “Zoso, nu e frumos, sa nu mai faci!”

 1. o alta cititoare Says:

  bai, prisacariu! ia, mai lasa ridicatu’poalelor in cap. am vazut ca asa va e obiceiul, voua, masculilor puterrrrnici catzavenci. da dovada ca poti mai mult decat tzatzele sclifosite de acolo!! doar de aia ati plecat. lasa blogareala pt alde mantzong si tu fa un ziar cum trebe! nu esti alt buscu si nici nu esti in razboi cu stanca. pune mana si scoate ziar! „pe praful asta” numai talentul va mai e speranta… sa vedem… eu ma abonez. va dau 6 luni sanse. Demonstrati!

  • prisacariu Says:

   creste inima-n pieptu’ de arama vazind atitea cititoare:D:D. deh, si eu, pina iese revista, mai tastez aici ca sa nu-mi pierd dexteritatea steno. multzam, sase luni e ceva:)

 2. o alta cititoare Says:

  da un e-mail daca va trebe steno, secretare. am mai facut voluntariat. voi, marsh la creat/investigat!

  • prisacariu Says:

   da, sa traiti! iar tu marsh la chiosc timp de sase luni! iti zic eu saptamina viitoare ce sa ceri:). sau, fie, daca vii sa faci voluntariat, poate iti dam cite un exemplar din fiecare numar:D

 3. o alta cititoare Says:

  am zis ca fac abonament. 6 luni. ai adresa mea de e-mail, deci o sa-ti pot demonstra.
  in paralel, am si AC-ul…
  voluntariatul e altceva. voi numa sa-mi puneti la dispozitie modalitatea. pentru ambele. inca nu faci treaba… stai pe blog.

 4. o alta cititoare Says:

  gasiti voi ceva sa ma destind pe vremea asta. am incredere 89%!! vrei idei? 🙂

 5. o alta cititoare Says:

  will do. patience & trust…

 6. zoso Says:

  radem, glumim, dar ai trimis revista la tipar?

 7. andrei Says:

  Eu unul raman cu batranii. Tu esti prea injectat cu ura.

 8. zoso Says:

  andrei, prisacariu nu uraste pe nimeni. nu are inca destui bani. in 3-5 ani o sa se schimbe situatia, manca-l-ar tata pe el de mogulaş in devenire…

 9. zoso Says:

  neah, am auzit ca esti inca suparat pe mine ca nu impart pornachele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: